Запознайте се с нашите бранд изследователи

Теодора Фъртунова

Директор обслужване на клиенти, София, България

Теодора е бизнес партньор, който наистина разбира вашите нужди и винаги може да ви помогне да се ориентирате в сложния комуникационен свят. Тя винаги предлага силна стратегическа и творческа гледна точка и не пропуска шанса да вдъхновява, ръководи и развива своя екип. Ключови думи при работа с Теодора са: страст, любопитство, доверие и уважение.

Александрина Георгиева

Специалист човешки ресурси, София, България

Александрина казва, че в момента има много, ако не и най-вдъхновяващата роля – тази на специалист „човешки ресурси“. „Делата на хората са свързани с динамиката, затова няма начин да се справите, ако същестувате в комфорт и стабилност. Ето защо обичам работата си – всеки ден ми дава нещо ново, ситуация, с която никога преди не съм се сблъсквала, още една възможност да оспоря перспективата си и да направя няколко крачки напред.“

Людмила Петрова

Младши асистент бизнес развитие, София, България

Това е Людмила – нашият младши асистент бизнес развитие. Макар че е току-що завършила своето образование, Люси вече има добър предприемачески опит. Тя описва себе си като млад и амбициозен човек, който винаги е готов да учи и да опитва нови неща. Нейната голяма цел е да завладее света на бизнеса.

Благовеста Желязкова

Експерт комуникации и обслужване на клиенти, София, България

Благовеста е амбициозна, трудолюбива и необичайно искрена жена. Някой, който вярва в силата на комуникацията. Тя казва, че откриването на канали за комуникация с всеки може да бъде от голяма полза за екипа и резултатите, които се постигат. Дизайнът, модата и елегантността са част от нейната същност. Обича хората, които са уникални и със свой собствен вкус.

Елис Какит

Специалист бизнес развитие, София, България

Постоянен ловец, роден под знака на Близнаци. Срещите с нови хора и проучването на възможностите е това, което мотивира Елис всяка сутрин да става от леглото. Голям привърженик е на идеята, че трябва да се прекарва повече време на открито. А в свободното си време обича да пътува и да бъде заобиколена от природата. Любимият ѝ цитат: “Не затваряте продажба, а отваряте връзка, ако искате да изградите дългосрочен успешен бизнес.” (Патриша Фрип)

Нина Шойлева

Старши графичен дизайнер, София, България

Нина е сърцето на дизайн екипа на Дизайн борд. Тя допринася със своя богат професионален опит за създаването на оригинални графични концепции. Винаги готова да сподели своите знания с колегите си, както и да впечатли с някой любопитен факт от всяка друга сфера на живота – култура, наука, музика. Умее да преценява бързо изискванията на всеки клиент и да ги материализира по най-интересния и уникален начин. Трудолюбива, бърза и креативна – това е Нина.

Петя Узунова

Графичен дизайнер, София, България

Човек приключение. Това е Петя. Винаги търсеща нови усещания, пътешествия, предизвикателства. Свири на китара, тренира народни танци, майстори сладкиши. А в професионален план винаги може да разчитате на изключителната ѝ прецизност и наблюдателност.

Йоана Пенина

Изпълнителен директор, София, България

Йоана помага на екипа си да надгражда своите планове и идеи, като ги предизвиква да надскачат себе си. Любопитна и наблюдателна по природа, тя вярва, че „любопитството не е убило котката“, а е помогнало за откриването на ново измерение. Според Йоана трупането на знания, разширяването на визията и разтягането на границите е безкраен път, който със сигурност води до успех – независимо дали професионален или личен. Продължавайте да вървите!

Георги Начевски

Графичен дизайнер, София, България

Най-младият представител на нашия сплотен екип. Енергичен, амбициозен и креативен, Георги дава нов модерен прочит на дизайн идеите ни и ни пренася в духа на новото поколение Z. Винаги готов да оспори традициите и да разшири границите отвъд обикновеното. Внася много добро настроение и разнообразие в работното ежедневие. Жоро е страстен почитател на смелия стил на Джани Версаче, според когото „Отговорност на дизайнера е да опита да прекрачи правилата и бариерите“.

Николета Митрева

Координатор по здравословно хранене, София, България

Специалистът по здравословното хранене на Nutricia, до когото се допитваме дори и за своето обедно меню. Извън работа обаче сладкарството е нейната страст. Огнената ѝ коса издава яркия ѝ темперамент. Намира спокойствие в света на книгите, където всичко е магия.

Лиляна Николова

Организатор обслужване на клиенти, София, България

Като един истински Водолей, Лиляна обича пътешествията, новите неща, хартиените книги и най-вече хората. Обича да работи с хора, научавайки нови неща за тях и за себе си. Пристрастена е към планината, природата и спорта във всичките му форми. Плува във водите на рекламата и клиентското обслужване повече от 10 години.

Калина Петрова

Маркетинг координатор, София, България

Дисциплинирана в работата си и неудържима в смеха си. Когато става дума за маркетинг Калина е майстор в управлението на проекти, в които влага богатите си знания за пазара на Балканите. Любимата ѝ книга е „Малкият принц“. Вярва, че „истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите“.

Марияна Тимова

Специалист предпечатна подготовка, София, България

Запалена по адаптационния дизайн и ретуширането. Това е нашата лъвица Марияна. Тя дори се ретушира в несъществуващ тропически остров и пие от кокосов орех! Марияна е развила набито око за дизайна с изключителна прецизност и технически способности. Страстно участва в организирането на забавни инициативи в офиса. Обича пътуването и добрата храна. Често открива сърца около себе си, сътворени от природата.

Елена Сандалска

Специалист предпечатна подготовка, София, България

Елена влага сърцето си в работата. Тя е специалист в адаптационния дизайн, изработването на 3D симулации и пакшоти. Нейна страст е поезията, музиката, интериорния дизайн, модата, пътуването, природата. Тя подсъзнателно вижда красотата във всичко – от малките цветя на земята до пухкавите облаци в небето, от ранния изгрев до златния залез. Тя оценява малките неща, които правят живота ѝ толкова прекрасен.

Asset 7